Logo Pic
ToyaHSW 2024. október 24.

Így újítanak játékokat a profik 6.

maxresdefault_2.jpg

Folytatom a néhány hete elkezdett sorozatot, amiben komoly restaurátorok munkájába nyerhettek betekintést. Ez azért is érdekes a gyűjtők számára, mert ezekből a videókból remek ötleteket lehet meríteni egy-egy felújításhoz.
Ezúttal egy régi Tonka mentőautó megújulását követhetitek nyomon.

Tartsatok velem ezúttal is és csodálkozzatok rá Ti is az apró fogásokra!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Vissza a címlapra
Retro játékmúzeum
Játékmúzeum, ahol retro játékok, régiségek várnak benneteket. Távirányítós autók, kvarcjátékok, autóskártyák, társasjátékok, matchboxok, lemezárugyáras játékok és egyéb ritkaságok várnak benneteket.
Legjobban pörgő posztok
Nagy olasz felvágott teszt
Linda Morvai • 10 nap
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 13 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 2 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Cikkek a címlapról
Már megint túlóra!
„Sok munkamániás a házastársa elől bujkál. Állandó elfoglaltságával igyekszik elkerülni, hogy szembe kelljen néznie az érzéseivel, vagy házastársa érzelmeivel.” (Gary Chapman) Sokan sokat dolgozunk. Túl sokat. Alig vagyunk otthon, alig látjuk a párunkat, a családunkat. Milyen hatása lesz a…
A k-pop sztárok rögeszmés rajongói
A k-pop sztárokat érő cyberbullying, azaz az internetes bántalmazás régóta súlyos probléma, és vezetett már tragédiához is. A koreai hírességekre azonban az offline világban is leselkedhetnek veszélyek, méghozzá saját rajongóik képében. A szaszeng (사생) az olyan rögeszmés rajongó megnevezése…
>