2022. dec 09.

Párizsi városnézés slideshow segítségével

írta: Sz. Barta Ágnes
Párizsi városnézés slideshow segítségével

 

borito_parizs.jpg

Sok programmal lehet slideshow-t, azaz magyarul "diavetítés"-t készíteni. Én a telefonom alap programjával szoktam, ha semmi extrát nem szeretnénk. Maximum 20 képet lehet kiválasztani hozzá. Ezután többféle sablonból lehet választani, de elég sablonosak és nem lehet rajtuk változtatni. Sem a szöveget, sem a hosszúságot sem mást. Néha elég körülményes a program használata.

Viszont, ha egy kicsit bonyolultabb, egyedibb filmet szeretnék akkor, csak a jól bevált vágó programomhoz tudok folyamodni a Kdnlive-hoz. Azzal mindent be lehet állítani. A képek lejátszásának hosszát, a szövegek betűtípusát, színét, nagyságát, mozgását. Lehet az egészre, vagy csak egy részére effektet rakni. A képek közötti áttűnést is lehet variálni, és a projekt felbontását állítani. Egyik videómból készítettem is egy összevágott verziót, amiből kiszedtem a rólunk készült portékat. Szellemünk viszont még mindig a filmben van. :)) Ti is fellelitek benne? Remélem, ti is kedvet kaptok filmem után, hogy ellátogassatok Párizsba, mert kihagyhatatlan élmény.

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

fotó film kép videó képek technika városkép vágás Párizs városképek