2023. jún 09.

Iroda, lakberendezés kicsiben

írta: Sz. Barta Ágnes
Iroda, lakberendezés kicsiben

Férjem irodája nagyon kies és barátságtalan volt. Fel kellett kicsit dobni, hogy vidámabb legyen bent a munka, kényelmesebb, barátságosabb a tér. Ehhez szükség volt ülőalkalmatosságra, növényekre, néhány párnára, textilre, szőnyegre. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

iroda_01.jpg

Az ülőalkalmatosság adott volt, pont volt egy kisebb méretű kinyitható Ikeás kanapénk tartalékban. Fehér színe éppen illett a képbe, így ez lett az egyik meghatározó színe a helyiségnek. Ehhez kaptunk egy szürke-fehér absztrakt mintájú szőnyeget. Ezután gondoltam, hogy valami meleg színnel kéne még felderíteni a szobát. Gyönyörű vérnarancs színű takarót vettem az Ikeában, egy élénk sárga törölközővel és egy narancs, tengerészkék, madaras mintájú párnával együtt. Nagyon friss és elegáns volt ezeknek a színeknek a kombinációja. A frissességhez később még a virágok is hozzátettek. Vettem néhány gyönyörű zöld szobanövényt és innen-onnan még kaptunk is. A virágokhoz galambszürke kaspókat választottam. Az i-re a pontot néhány képpel tettük fel. A képek fa keretben kerültek a falra szabályos térformában. A képkeretekben családi fotókat voltak. A képkereteket a képekkel ezért nem is mutatom most meg, de többit az alsó és a felső képen is láthatjátok. Az ajtó domináns vöröséhez jó választás volt a takaró. Remélem nektek is tetszik a végeredmény!

iroda_04.jpg

Régebben is írtam már lakberendezésrőltöbbször is,  ha kíváncsi vagy itt olvashatod! Itt pedig a lakberendezési tárgyakról írt irományomat találod meg.

Jövőhéten a honlapomon, két hét múlva péntek 11 órakor újra itt találkozunk! 

Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el, írj kommentet! Szia! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

https://www.tiktok.com/@bartacreativestudio

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Lakberendezős videómat itt találod:

 

Szólj hozzá

kép képek színek virág tárgy virágok iroda lakberendezés textil minta párnahuzat lakályos Lakberendezés