2023. jan 06.

Műhely és labor

írta: Sz. Barta Ágnes
Műhely és labor

A műhelyünk már több, mint tíz éve épült. Akkor olyan nagynak tűnt, azóta viszont már sokszor kitoltuk volna a falait legalább egy méterrel minden irányban. A tetejét már fel kéne újítani. A két oldalára fatárolót raktunk. Az egyik oldalára külön féltetővel ellátottat. Itt több a hely, sok minden elfér. Az alja téglával van kirakva. A másik oldalán közvetlenül a falra van szerelve fatároló, amit szűken csak a műhely teteje véd az esőtől. Folyamatosan bővül az eszközpark, alakul a műhely belseje. Sokat dolgozunk benne és rajta is. Kívülről díszítésnek készítettünk rá mókust. Belülről mindenféle szerszám tárolókat raktunk össze. Mágnesezhető festékkel egy kicsi fa táblára szívet festettem. Ez is felkerült a falra, mint a helyszínen talált régi patkó is. Ez utóbbi véd minket a balesetektől. :) Szerencsére nem is fordult elő sok baleset a műhelyünk falai között.

muhely.jpg

A laborunkhoz egy régi fészert újítottunk fel. A falak között régi szekrényeink szolgálnak a fotós holmik (nagyító, fotópapír...stb.), szitázáshoz szükséges dolgok és a kézműves anyagaink tárolására. Nyáron kellemes hűvös van. Jó ilyenkor itt dolgozni. Rengeteg szitánkra került itt fel a fényérzékeny anyag és sok levilágítást is itt végeztünk. Egy kedves kis zug, ahol jó alkotni. Remélem, Nektek is van ilyen! Írjátok le kommentben, ti hol alkottok. Béreltek helyet, vagy van saját?

labor.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Boldog Karácsonyt! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

műhely eszközök tábla barkácsolás labor nagyítás nagyítógép fa darab