2023. sze 29.

Kérdések és válaszok

írta: Sz. Barta Ágnes
Kérdések és válaszok

Sok kérdést teszek fel mostanában magamnak vállalkozóként.

en_vasar.jpg

Hogy kezdtem? Ki vagyok én? Kezdhetném a népvándorlástól, de most megkíméllek titeket. A legkisebb gyermekem óvodába ment, és én úgy gondoltam, hogy vállalkozni fogok. Ez nagyon szimpatikus volt nekem, mert 3 gyermekes anyukaként a rugalmas munkaidő volt csak opció a számomra.

Eleinte a videó vágás volt csak a palettámon, később a grafikai munkák, és a kézműves vállalkozás felé terelődtem. A hangsúly az életemben ide került persze a családom mellett.

Most fa holmikra gravírozom, textil portékákra szitázom rajzolt mintáimat, -amiknek az alapját is sok esetben én készítem-, kézműves vásárokra járok, blogot írok, videókat -már csak főleg saját célra- készítek,... és képzem magam minden lehetséges fórumon.

asztalom_greenmarket.jpg

Miket készítek? Sokan nem tudják, de vannak ékszereim, játékaim, konyhai eszközeim, kiegészítőim fából és vannak lakberendezési tárgyaim, öltözékeim, egyéb kis apróságaim textilből. Az előbbi gravírozással díszített, az utóbbi szitázással.

vasar.JPG

Sok esetben a kérdésekre a választ egy kézműves vásáron kapom meg, ahol kiderül, hogy tetszenek-e az embereknek a holmijaim, vagy sem. Melyiket nézik meg, fogják meg, vásárolják meg. Mit mondanak.

nyeremenyjatek_01.jpg

Vagy hogy egy nyereményjáték kihirdetésekor, hogy hányan jelentkeznek, követnek be, tetszikelik a posztjaimat. Segítséget jó elfogadni. Én például a @magyar_insta_nyeremenyjatekok -tól kértem és fogadtam el segítséget a nyereményjáték népszerűsítéséhez. 

erdei_bazar_profil.jpg

Hol találhat az ember helyet a holmijainak? Például az Erdei Bazárban, vagy a Pólómánián. Ezeken a helyeken lehet értékesíteni. A feltételeket be kell tartani, a kellemes vásárlási körülményeket ők biztosítják.

donably.jpg

Hol lehet még támogatást keresni és találni? Én a Donably-hoz fordultam ez ügyben. Készítettem a támogatásért járó ajándékokat is előre, amiket csak azok kapnak, akik támogatnak, de van olyan is, amit bárki letölthet.

Két hét múlva péntek 11 órakor újra itt találkozunk! 

Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el, írj komentet! Szia! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

https://www.tiktok.com/@bartacreativestudio

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

kézműves illusztráció vállalkozás termékek nyereményjáték kézzel készült Facebook YouTube Instagram YouTube csatorna kézművesvásár TikTok Pólómánia Erdei Bazár