2024. feb 16.

Mese mese Meska te

írta: Sz. Barta Ágnes
Mese mese Meska te

Sokáig vaciláltam, hogy elindítsam-e a Meska oldalamat, míg végül döntésre jutottam. Évekkel ezelőtt is gondolkoztam már rajta, de túl bonyolultnak tűnt az egész. Lehet, hogy egyszerűsítettek rajta, nem tudom, de amikor tavaly év vége felé ránéztem, már korán sem tűnt bonyolultnak alkotóként sem.
Hát belevágtam. Beregisztráltam, megterveztem az oldal kinézetét, feltöltöttem a képeket, a szövegeket, aztán vártam, hogy elfogadják az adminisztrátorok, és mehessen élesben is.

Itt láthatod rövid bemutató videómat:

oldalkep01.jpg
Hát sajnos ez már nem volt annyira egyszerű. Automata válaszokat kaptam a hibákról, ami nem volt teljesen érthető. Erre irányuló kérdéseket tettem fel az üzenetre kijelölt helyen, de szerencsétlenségemre ezek sem adták meg a választ a problémámra. Próbáltam minden lehetséges módon felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel. Legszívesebben telefonon intéztem volna, de arra nem volt lehetőség. Végül kiderült, hogy "csak" azzal volt baj, hogy rá volt írva a nevem a termékekre. A képek aljáról már ekkor rég leszedtem, de a termékeken lévőt is el kellett tüntetnem. Elmostam tehát a Gimp programmal a logóm, és a monogramom.

oldalkep.jpg
Sikerült is így már elindítani az oldalam.
Vásárló viszont nem sok tévedt az oldalra pedig reklámozta nekem egy celeb lány is, és én is különböző social média platformokon. Fizettem azért is pluszban, hogy az oldal tetejére rakjanak egy-két hétig, és/vagy a keresési lista elejére. Még ugyan fiatal az oldal, viszont két kamu vásárlás már volt rajta. Örültem, mint majom 🐒 a farkának, de mint kiderült feleslegesen. Minden esetre már itt is lehet tőlem vásárolni, ha ráérsz nézd meg te is. Ha viszont csak érdeklődsz a Meskával kapcsolatban, remélem tudtam segíteni. Vannak olyan alkotók akinek sos-sok eladása van, de nekem egyenlőre még rejtély hogy hogyan. Szívesen veszem segítő hozzászólásod!

Remélem tetszett a bejegyzés! Két hét múlva találkozunk! Ha viszont személyesen is találkoznál velem gyere el szombaton 12.00 és 17.30 között a Szimpla Kert vásárára. Itt az esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/728261786076100?active_tab=about

Ha viszont messze laksz, nem érsz rá írj hozzászólást itt, kedveld a bejegyzést, és vagy keress meg valamelyik elérhetőségemen!

Ezeken a csatornákon találhatsz meg! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Szia! 

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

https://www.tiktok.com/@bartacreativestudio

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://www.meska.hu/shop/bARTaCreativeStudio

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

kép profil program képek alkotás tárgy élmény oldal tervezés Meska Gimp