2021. okt 15.

Leánybúcsú, avagy képtelen képes feladatok

írta: Sz. Barta Ágnes
Leánybúcsú, avagy képtelen képes feladatok

Sok-sok leánybúcsún voltam eddigi életem folyamán. Rendszerint én készítettem a képes és a mozgóképes lánybúcsúztató feladatokat. (A buli végére már csak a feladvány volt mozgóképes a menyasszony rendszerint nem ;) ) Volt köztük "Torzított kép"-es feladat, volt "Kinek a testrésze?" feladat és persze volt "Babahangfelismerő" feladat.

Ez utóbbihoz saját kislányom hangjait vettem fel. A hangja amikor éhes, amikor fáradt stb. Azt kellett kitalálnia az arának, mikor melyik hangot hallatja a pici. Azt, hogy a megoldás helyes vagy helytelen néhány másodperces videókkal tudtuk ellenőrizni. A torzított képes feladatnál, a vőlegényről készült fotókat dolgoztam át.

A menyasszonynak fel kellett ismernie, hogy a vőlegénye van-e a képen.

A testrészes feladatnál a baráti társaság férfi tagjait fotóztam végig. Tenyér, kézfej, szem, orr, fül stb. testrészek fotóit készítettem el nagy totálban, csak a képzeletem és a bátorságom szabhatott határt. :) A menyasszonynak ki kellett találnia, hogy melyik a vőlegényéé a kirakott darabok közül.

Nagy sikert aratott a menyasszonyok körében minden feladat. A végén készült csoportkép is, volt torta (néha pikáns), kapott a menyasszony ajándékokat is minden lánytól, és volt közös ajándék is.

kirako02.jpg

Készítettem egy puzzle-ös feladatot, és már nagyon várom a következő leánybúcsút, hogy tesztelhessem. A játék lényege, hogy 3-4 ismerős férfi arcáról készült ugyanakkora fotót (természetesen legyen köztük a vőlegény fotója is) egymás felé rakva egyszerre felvágunk, a darabokat összekeverjük. A feladat a vőlegény arcképének összerakása. Minél hasonlóbb fotókat választunk, annál viccesebb tud lenni, ha néhány oda nem illő puzzle darab kerül a képbe. Próbajátékomhoz három ismert férfi fotóját választottam ki. Fekete-fehérré alakítottam őket, hogy a színek se segítsenek a megoldásban, és ezekből készült a puzzle. A tesztközönségnek nagyon tetszett. :)

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes/

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com/ 

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

fotó játék film videó fekete-fehér élmény testrészek leánybúcsú kirakó torzított kép