2022. már 04.

10 motiváló idézet művészektől, fotókkal

írta: Sz. Barta Ágnes
10 motiváló idézet művészektől, fotókkal

Ezt a bejegyzést magamnak is írom, mert 2020 eleje óta, mióta itt van velünk a Covid19, nem volt igazán nyugodt az életem, mint ahogy a világon kevés embernek volt az. Ezt tetézték még az Ukrajnában napokban történt események is. Időnként élvezem az életet és a tavaszt, aztán hideg zuhanyként felsejlenek a nyomasztó gondolatok a fejemben, amikben aggódok családomért és embertársaimért. A Covid19 nagyon sok ember életét megváltoztatta, még annak is aki beteg se volt, és nem ismert közvetlenül olyat se, aki eltávozott a földi létből. Az emberek, de én mindenképp összetörtem egy kicsit a lelkemben. Beköltözött oda a félelem. Eltávolodtam a családom egy részétől, a barátaimtól, ismerőseimtől, mert "otthon maradtam", hogy távollétemmel vigyázhassak rájuk. Jó döntés volt ez nem kétséges. Sajnos így viszont a napi szintű problémák nyűgjei bennem maradtak, nem lettek megosztva, nem lettek kibeszélve, nem lettek feloldva. A megoldásokon szűk körben gondolkoztunk.

Szerettem az idézeteket, főleg ha olyan témát foglalnak magukba, amelyek engem is foglalkoztatnak, és még inkább kedvelem őket, ha a szerzőjük is kedves a számomra. Művészettel és élőlényekkel foglalkozok a napom nagy részében, ezért ezt a kettő dolgot vegyítettem alábbi képeimben. 

Állatokat gyakran fotózok és sűrűn készítek állatos témában szitamintát, nem ritkán képes vicceket is összerakok róluk. Az alul látható sorozatban kedvenc művészeim egy-egy mondását kapcsoltam össze velük összeillő fotómmal. A fotókon vagy egy mesés táj, vagy egy állat a mesés tájban, vagy egy állat részlete szerepel. Az így elkészült képeimet meg szoktam osztani Facebook, vagy Instagram oldalamon.

Hogyha érdekelnek a további képeim kövessétek ezeket a csatornáimat is! Most pedig nézzétek meg válogatásomat! Remélem lelket öntök belétek velük! A legelső képet ti látjátok először! :) 

1.jpg

 

idezet_kigyoval.jpg

2a.jpg

idezet10.jpg

3.jpg

idezetzsirafminta.JPG

4.jpg

kigyosidezet.jpg

5a.jpg

lepkeszarny_idezet.JPG

6.jpg

idezet_02.jpg

7.jpg

idezetrovarral.JPG

8.jpg

idezetrovarral02.JPG

9.jpg

idezet08.JPG

10.jpg

idezet.JPG

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes/

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com/ 

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

motivacio01.JPG

Szólj hozzá

fotó poszt kép állat idézet állatok illusztráció tervezés Facebook Instagram állatoskép