2022. ápr 08.

Önéletrajz

írta: Sz. Barta Ágnes
Önéletrajz

Canva programmal készítettem az önéletrajzom alapját. Megtudtam volna ugyan csinálni nulláról -hiszen egy grafikusnak semmiség összerakni egy ilyen alapot-, de azért örültem a segítségnek. Van a Canva-ban rengeteg önéletrajz sablon is -többek között-, amit fel tud használni az, akinek szükséges. Egyszerű vele a munka. Ki lehet cserélni a képeket, szövegeket, betűtípust. Vannak a sablonok közt ingyenesek és fizetősök is. Egy kis korona jelzi a fizetőset. El lehet forgatni, vagy lehet növelni is, kicsinyíteni is a betűket, képeket. Többféle módon lehet elmenteni is a kész tervet. Például pdf-ben, jpg-ben vagy png-ben is menthetünk. Magyarul is rendelkezésünkre áll a program, csak a felhasználói feltételekhez kell érteni egy kicsit angolul.

Mivel én általában sokat használom az aranyat, kézenfekvő volt, hogy az önéletrajzomban is használom ezt a színt. Névjegykártyám is ilyen színben díszeleg. Amikor színt akartam magamnak választani ez állt a legközelebb hozzám és ahhoz, amit csinálok. A fényképezésben, videózásban, grafikában szeretem a fekete-fehéret, ezek azok, amik leginkább jellemezhetik ezt a témát. Szeretem még ezeken kívül az antracit szürkét, acélkéket is, de ezekkel már nem akartam bonyolítani sem a névjegykártyám, sem az önéletrajzomat. A szöveget rövidre és velősre terveztem. Van ugyan egy hosszabb, részletesebb, vázlatpontos önéletrajzom is, de ezt többször használom. Ezt a nyúlfarknyi szöveget, ha bemutatkozásra kerül sor néhány perc alatt el lehet mondani. Alul láthatjátok a végeredményt!

bemutatkozas_szocs-barta_agnes_2020.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Itt pedig megnézhetitek jó néhány éve készült videó önéletrajzom.

Szólj hozzá

fotó kép szöveg szerkesztés önéletrajz rólam tervezés szerkesztő program