2022. sze 16.

Instagram történet, 5 alappillér

írta: Sz. Barta Ágnes
Instagram történet, 5 alappillér

Nagyon szeretem az izgalmas történeteket, és tudom ezzel velem együtt még sokan vannak így. Ezért is írok blogot, és van YouTube csatornám is. A Facebook nagyon sokára érintett meg. Sokáig ellenálltam, de végül beadtam a derekam. Használata közben sok ismerősömmel tudom tartani a kapcsolatot, ismeretségeket szerzek, csoportjaim bejegyzéseiből sokat tanulok, és a vállalkozásomat reklámozom. Rengeteg dologra jó. Sok furcsaság van ugyan benne, ami nehezen kezelhetővé teszi sokak számára a használatát, de küzdök rendületlenül.
1663246796259.jpg
Az Instagram platformjára néhány éve csatlakoztam. Nagyon tetszett a négyzetes kompozíció, amit az oldal megkívánt. Még most is ehhez ragaszkodok, mert ez az Instagram kuriózuma. A történetek térnek csak el ettől, amelyek nagyon frissek és könnyedek. Eleinte szokatlan volt, de mára már elképzelhetetlennek tűnik az Instagramon való kalandozás nélküle. Sok történetet osztok meg a munkámról, állatokról, érdekességekről.
1663246796208.jpg
Sokszor írok hozzá rövid szöveget, csatolok hivatkozást, választok effektet, készítek montázst, rakok be matricát. A szűrők közül a kedvencem a 3D-s piros-kék széleket rakó, és a régi filmes effekt. A szövegeket szeretem a folyóírásos betűtípussal írni, neonfényes animációval, és nagyon bírom a gépírásos betűtípust betűről-betűre előtűnő animációval megspékelve.
1663246796233.jpg
Történeteim frissen, az avatárom mögött találhatóak meg, a jobban sikerültek pedig utána az összefoglaló történetek között látogathatóak. Az egyszerűség kedvéért megosztok veletek néhányat mutatóba a YouTube csatornámról. Ezek nem nyilvános videók, ezért csak így tekinthetőek meg. Ez az egyik videóm összevágott történetekről. Ez pedig a zanzásított videó a történeteimről, zenével.

1663246796312.jpg 

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

ajánló effekt kép történet link animáció szöveg érdekesség élmény állatok matrica montázs Instagram állatoskép