2023. már 31.

Videós üdvözlet Húsvétra?

írta: Sz. Barta Ágnes
Videós üdvözlet Húsvétra?

A képeslap papiros formája már sajnos jó ideje kiment a divatból. Pedig gyerekkoromban annyira szerettem. Előre kiválasztottam nagymamámnál, hogy melyik lapot küldje el születésnapomra. Izgalommal vártam, hogy hány rokontól jön karácsonyi üdvözlet. 

husvet_01_1.png

Manapság sokszor előfordul, hogy az ember a legrövidebb, legkönnyebb utat válassza vagy idő hiányában, vagy pedig azért, mert térben nem tud az adott helyen lenni. Kevesebbet találkozunk a barátokkal, rokonokkal, mert hát ott van a telefon, ha kell fel tudjuk hívni őket, vagy úgyis követjük őket Facebook-on, Instagram-on, ott meg ugye amúgy is minden "lényeges" dolgot megosztanak. 

Magam részéről szeretek a barátokkal, családtagokkal élőben beszélni úgy, hogy közben akár fizikailag is megérinthetném őket. Hát igen, én még az előző évezredben születtem.

Viszont mivel szeretek videót készíteni én is felkészültem arra, ha valakivel személyesen nem tudok találkozni egy ünnep alkalmával. Akkor készültek ezek a videók, amikor nem is volt ajánlott találkozni senkivel sem személyesen: a Covid idején.

Mivel mi családilag tartjuk a Húsvét szép szokásai közül a Húsvét hétfői vendéglátást, locsolást, ezért készítettem el ilyen témájú videóimat. Akkor is jók, ha elutaztatok, vagy valaki a családból nyomja az ágyat. Ha tetszenek like-old és/vagy küldd nyugodtan tovább ismerőseidnek, barátaidnak családtagjaidnak!

Locsoláshoz

Kínáláshoz

Egy-két hír a bartacreativestudio életéből

Megújult a támogatói oldalam. A támogatóimnak köszönetképpen sok-sok meglepetést töltöttem fel. Remélem minél többetekhez eljut! ;)

donably_profil_blog.jpg

Ha húsvéti ajándékot keresel tudom neked ajánlani az Erdei Bazáros oldalamat, ami nem régiben készült el. Találsz nálam lakberendezési tárgyakat és pólókat is. A közös bennük a természetközeliség. Megalkotásukat szenvedéllyel végeztem, sok volt feléjük a törődés és a szerető gondoskodás. Remélem te is így használod majd őket! Böngéssz kedvedre!

erdei_bazar.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk két hét múlva péntek 11 órakor! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess a csatornáimon és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el, írj kommentet! Szia! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Egy két idekapcsolódó videómat azért még megosztom veletek. 

Alkoss valamit!

Egy kis tavaszi hangulat rövid természetfilmemben.

Szólj hozzá

hírek ajánló film videó technika animáció videók élmény videókészítés Húsvét Húsvétra