2023. nov 24.

Karácsonyi kollekció

írta: Sz. Barta Ágnes
Karácsonyi kollekció

A Karácsony mindig megihlet engem. Annyi gyönyörű, romantikus tárgy megformálásának ötlete forog ilyenkor a fejemben, mint semmikor máskor. Előtérbe kerül ilyenkor a varázslat, a csillogás. Az egymásra gondolás, adni vágyás. Az alkotás öröme négyzetre emelődik.
csillagok01.JPG
A tárgyaimat tulajdonképpen a szeretet alakítja olyanra, amilyenek.
Idén fenyőfából készült, névvel ellátott csillagokat készítettem. A műhelyben férjemmel dolgoztunk együtt. Fenyőfa lapot vágtunk formára, ragasztottunk össze hosszában. A ragasztó száradása után keresztben leszeleteltük a kapott fadarabunkat. Így jöttek ki a csillagaink. Persze ezek a csillagok még nagyon szőrösek voltak. Átcsiszoltuk őket. Szívecske alakú lyukat vágtunk rá a lézervágóval, hogy fel lehessen lógatni. Aztán lekentük lakkal, amibe egy kis kék festéket kevertem. A száradás után még egy csiszolás következett, de ekkor már csak sima nyomtatópapírt gyűrtem össze és ezzel dörzsöltem át a csillagot. Ezekre aztán még csillámokat raktunk.
csillagok03.JPG

Karácsonyra még karácsonyi hangulatú "Sorakozó!" játékkal is készültem. Mindez a hozzá tartozó fakorongokban nyilvánul meg. A fakorongok jegesmedvés, rénszarvasos, pingvines és fókás mintákat kaptak.
A honlapom is karácsonyi díszben úszik. Nézzétek meg! Válasszatok a karácsonyi kollekciómból és vegyétek meg nem rég nyitott Meska boltomban, vagy hamarosan személyesen Törökbálinton a Három nyulak kávézóban, vagy egyszerűen csak rendeljetek üzenetben tőlem.
keszultunk_a_vasarra.jpg
Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el a kedvencekbe, írj kommentet!
Termékeimet megtaláljátok ezen a karácsonyi vásáron is! Ez az esemény linkje.

Két hét múlva találkozunk! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Szia! 

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

https://www.tiktok.com/@bartacreativestudio

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Ha téli állatos videóra vágysz nézd meg ezt a videómat!

 

Szólj hozzá

jegesmedve grafika pingvin állatok illusztráció fóka rénszarvas szitázás vágás gravírozás karácsonyfa dísz Karácsony Karácsonyi kollekció