2022. jan 28.

Shorts, közel a vég!

írta: Sz. Barta Ágnes
Shorts, közel a vég!

youtuberamasik02a.png

Új YouTube csatornát nyitottam a nyáron, amin úgy gondoltam kipróbálom, hogy kell shorts-okat készíteni. Ilyen rövid videókat augusztus óta készítek ide. A fő csatornámon is vannak 2 perc alatti videók, de azok nem nevezhetők shorts-oknak. Definíciója szerint a "shorts" álló képben, mobillal felvett, rövid videókat jelent. 

A új csatornához új borítóképet, és új avatart is készítettem. Miután ezeket beillesztettem, kitöltöttem néhány adatommal egy-két rubrikát, és el is készültem az alapokkal. A telefonommal vettem fel a videókat. A YouTube-os shorts program segítségével készült hozzá a szöveg, és ezzel írtam rá a címét. Beállítottam a célzott nézőközönséget, és biggyesztettem hozzá kulcsszavakat. Némi plusz szöveget vagy hangot is tettem egyes videókra. A hangokat a YouTube hangtárából választottam ezen videóimhoz.
Kezdeti témáim a cuki vagy vicces állatos videók voltak. Ezek után raktam fel régi fotótechnikai videót, és könyvajánlót is. Későbbiekben valószínűleg főleg ilyen témájú videók fognak itt megjelenni. 
 

 Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes/

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com/ 

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

ajánló könyv videó állat állatok vicces videó YouTube YouTube csatorna álló kompozíció