2022. jún 10.

Év vége van, szabadulj el a ménessel!

írta: Sz. Barta Ágnes
Év vége van, szabadulj el a ménessel!

Lovas kincskereső játék

A kedvenc állatom a ló már gyerekkorom óta. Ezért örömmel vágtam bele a legújabb kincskereső játékunk elkészítésébe, amelyet újfent a Funnylogic-kal készültünk megvalósítani. Sokat tudtam a 8-12 éves lányok lovak iránti rajongásáról, mert ugyan már régen volt, de én is közéjük tartoztam. 

A játékokat Ildivel a Funnylogic alapítójával találtuk ki. Egy kis kávé, tea, sós és édes süti mellett átbeszéltük a koncepciót. Megbeszéltük, hogy legyen a játék, ki milyen feladatnak ugrik neki az egyeztetés után. Ildi letisztázta a megbeszélteket, és Google Drive-ban megosztotta velem. Ezután mindenki oda töltötte fel, amivel elkészült. Ha valami nem tetszett valamelyikünknek, akkor átbeszéltük, míg konszenzusra nem jutottunk.

A játékunkhoz retró lovasjátékokat szedtünk össze. Kicsit megvariáltuk őket, esetleg új külsővel láttuk el és úgy építettük be a kincskeresőnkbe. A feladatokat megtudja oldani egyedül is a célzott korosztály, de akár kisebbek is egy kis segítséggel. A lovak megtalálása egy felelős lovas szívügye, így elszántan vágnak bele a gyerekek a kalandokba a cél eléréséért.

A lovak sudárak lettek, és változatos színekben tündököltek, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. Olyat, ami esetleg hasonlít a saját lovára, vagy arra a pacira, amin lovagolni szokott. Barátságos föld színeket használtam a figurákhoz, hátterekhez, mert ez illet a világhoz, amit megálmodtunk. Készültek egymás után a rajzok, alakultak a játékok, belekerültek a figurák. Íródtak a szövegek, szerkesztődött a pdf, kigyűjtődtek a linkek.

rsz_plakat_lovas.jpg

Ezerrel dolgoztunk. A részleteket és a felmerülő problémákat folyamatosan átbeszéltük. Összeállt a játék. Ellenőrzésre, kipróbálásra várt. A családjaink segítettek. Nagyon tetszett nekik a játék. Jót játszottunk, mindenki jól érezte magát. Már csak a plakát hiányzott -ami nem váratott sokáig magára- és fel is került a Funnylogic oldalára a lovas kincskereső játék. Remélem kipróbáljátok ti is és elnyeri a tetszéseteket!

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Ha lovas születésnap van tervben gyerekeiteknek, jó szívvel ajánlom hozzá a játékunkat. Nézzétek meg videóimat, ha alkotnátok valami lovasat!

Tekintsd meg a legnépszerűbb videóm, amit már több, mint 125 ezren láttak!

Ha valami szépet szeretnél látni, akkor az ügetőről szóló filmemet ajánlom. Az egykori ügető már sajnos csak történelem, mert néhány éve lebontották, és már az Aréna center áll a helyén. Néhány pici emlék maradt fenn már csak a helyen, ami árulkodik arról, hogy egykoron milyen épület díszíthette itt a várost.

Ha pedig valami vicceset szeretnél látni, ezt nézd meg!

Szólj hozzá

játék kép rajz lovas élmény plakát illusztráció lovas kincskereső