2023. júl 21.

Tematikus posztok

írta: Sz. Barta Ágnes
Tematikus posztok

Nagyon fontos, hogy jó legyen a témaválasztás. Szuper, ha olyan dolgokról posztolunk, amivel segíthetünk valakin, valamin vagy a környezeten. Ha hasznos információkat osztunk meg másokkal pláne, ha azokat még szemkápráztatóan szépen, vagy eszméletlenül szórakoztatóan is közvetítjük, sokan fogják nézni, olvasni a bejegyzéseinket.

macskamenta.jpg

Ezekről a növényekről a képek és a szövegek egy része saját, egy része meg a Wikipédiáról van. Az állatos rajzokat és a montázsokat mind én készítettem. A bejegyzések további lapjait az oldalamon nézhetitek meg a képekre kattintva.

nyusziful.jpg


Készítettem pár -gyerekekkel alkotós- posztot, és -természetismereti- posztot a Facebook és az Instagram oldalamra is. A legújabbaknál már arra is figyeltem, hogy egy kis képről, színről vagy valami másról már messziről rájuk lehessen ismerni. Még gyerekcipőben jár a tudományom ez ügyben, de örömömre szolgál, hogy egyre több a követőm és a kommentjeim száma. Van, hogy nem túl kedves egy hozzászólás, de én ezeknek is örülök, mert így tudom, hogy foglalkoztatja az illetőt az adott írásom, képem.
Tematikus posztoknál még arra is figyelek, hogy nagyjából egyforma mennyiségű információt adjak át, beleilljenek az adott témába az elemek, körbejárjam a témám. Előfordul, hogy egy bejegyzésbe nem fér bele minden, ilyenkor folytatásokban adom közre mondandóm.

nyuszik_papirbol.jpg

Két hét múlva péntek 11 órakor újra itt találkozunk! 

Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el, írj kommentet! Szia! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

https://www.tiktok.com/@bartacreativestudio

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

poszt képek grafika montázs