2022. jan 21.

Donably, a támogatói oldal

írta: Sz. Barta Ágnes
Donably, a támogatói oldal

prints.jpg

Sziasztok! Ezen a héten a támogatói oldalamról a Donably-ról írok. Nem én kerestem meg őket, hanem ők találtak rám az Instagram oldalamon keresztül. Felvette egy lány velem a kapcsolatot és invitált, hogy lépjek be hozzájuk. Leírta milyen előnyökkel jár, milyen különbségek vannak más cégek és a Donably között. Elolvastam a felhasználói feltételeket mielőtt kapcsolatba léptem velük. Ez nagyon fontos, a Canva kapcsán ezt már megtanultam. Ezután regisztrálnom kellett a Donably oldalán és a Barion-on is. A Barion a pénzügyekért felelős. Már vagy egy fél éve minden hónapban kapom a számlakimutatásomat tőlük. 

A regisztrációnál meg kellett adni a személyes adataimat, e-mail címemet, számlaszámomat. A támogatói oldalamat én dekorálhattam ki, és szöveggel is elláthattam. Így került rá a nevem, háttérképem logóm az oldalra, és írhattam egy rövid szöveget a célkitűzésemről.

prints02.jpg

Meghatározhattam, hogy mennyi összeggel támogathassanak havonta az érdeklődők. Két lehetőséget is megjelöltem, és írtam hozzájuk rövid szöveget. Segítségemre volt a program a tervezésnél, így hamar elkészültem vele. Már csak a terjesztése maradt osztályrészemül. Ha tehetem, felrakom a Facebook, Instagram oldalamra, YouTube csatornámra, hogy már lehet engem anyagilag is támogatni.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, járj utána a részleteknek! Ha pedig úgy érzed megérdemlem, akkor támogass te is engem havonta!

prints03.jpg

 

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes/

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com/ 

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

művészet Facebook YouTube Instagram YouTube csatorna bartacreativestudio Donably támogatói oldal