2022. okt 05.

Találkozó!!!

írta: Sz. Barta Ágnes
Találkozó!!!

Közönségtalálkozó és kézműves tárgyak dömpingje

Ma külön bejegyzéssel jelentkezem, főleg azért mert szombaton vásárra invitállak benneteket! Kézműves vásár lesz a Kőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K-ban. Itt rendszeresen rendeznek ilyen típusú vásárokat, de ez most különleges lesz, mert jubilálnak. A Facebook-on az eseményt itt nézhetitek meg bővebben.

kezmuves_termekek.JPG

Én pedig bemutatom nektek milyen izgalmas holmikkal fogok készülni erre a napra.

Készülök kézműves szitázott és batikolt pólókkal, szitázott egyéb termékekkel,  fából készült szépségekkel, ékszerekkel. A szitázást és a fatermékeket sok esetben férjemmel együttes munkában alkotom meg. Együtt találjuk ki és csináljuk meg a tárgyakat elejétől a végéig.

kinalo.jpg

Ez a tárgy egy kínálótál, ami parafa berakásokkal, diófából készült. Pálinkáspoharakat lehet belerakni. A pálinkával töltött feles poharakat pedig a kínálótálat nyújtva lehet szétosztani az egybegyűltek között neves eseményeken. Kettőt azonnal elvihettek belőle a vásárról.

ekszertartofiok01.jpg

Ezek a cuki kis fiókok ékszerek tárolására születtek. Leánykérésre is stílszerű a használata. Kisebb és nagyobb verzióban is létezik, de összesen, csak hármat készítettünk belőlük.

ekszertartofiok.jpg

szalvetatarto.jpg

Ebből a szalvétatartóból is csak kettő darab létezik. 40 éves diófánk vastag ágából alkottuk meg a férjemmel ezt az ünnepi asztaldíszt. Sajnos a diófaág azért vágattatott le hajdan, mert a szomszédok az autójuk fényezését féltették. A levágott ág viszont legalább méltó felhasználásra került általunk, így újra megörvendeztetve minket szépségével és jóságával. 

poharalatet01.jpg

Ez a pohártartókészlet is az anyukám kertjének végében található diófánk ágából származik. Négy darabból áll, így kis családoknak bőven elegendő egy ünnepi vacsora alkalmával. Aki viszont nagyobb családdal rendelkezik kibővítheti a készletet, mert összesen öt darab, négy részből álló poháralátét készletet viszünk a vásárra.

poharalatet.jpg

edenyalatet_masik01.jpg

Nézzétek meg különleges edényalátéteinket személyesen is! Ez a darab például vörösfenyőből készült diófa berakással. Összesen három készült belőle.

edenyalatet_masik.jpg

edenyalatet01.jpg

Ez a diófából készült edényalátét pedig lucfenyő berakással rendelkezik, hogy szép legyen a kontraszt. Ebből egyetlen egy darabot viszünk a 4K-ba.

edenyalatet.jpg

kezmuves_termekek_nyullal.JPG

Ezeket az ülőpárnákat újrahasznosított anyagokból varrtam. A nyomtatáshoz a szitákat családilag készítettük. Az általam tervezett szitamintákat mi vittük fel a szitára és nyomtattuk is le.

batikolt_polo02.jpg

Hasonlóan volt ezekkel a pólókkal is, de ezeket még egy kis batikolással is megbolondítottam.

ekszertarto.jpg

Ezt a hamutartót anyukám kertjében álló, bombatölcsérbe épített kis házban találtam. Már majdnem megette a rozsda, de én kezelésbe vettem. Leszedtem a rozsdát és új színt is kapott a régi ütött-kopott helyett. Alkalmas aprópénzek, ékszerek és kulcs tárolására is. 

ekszertarto_ekszerrel01.jpg

karkoto01.jpg

Ezeket a karkötőket saját kezűleg gyűjtött dunai kagylókból alkottam meg. Némelyikhez stílusosan gyöngyház színű gyöngyöt is raktam.

karkoto02.jpg

kepkeret01.jpg

Ez a keret pedig egyike az aranyfüsttel bevont kereteimnek. Tartsa ezentúl a ti képeiteket! Különféle méretekben, formákban, színekben összesen hat darabból választhattok majd a vásáron. Ha pedig nem tudtok választani vigyétek el mindet! :)

Közeleg a blogom 200. bejegyzése és a születésnapomat is ebben a hónapban ünneplem. Gondoltam egy kis közönségtalálkozós programmal ti is velem ünnepelhetnétek. :) Találkozunk a vásáron, addig is olvassátok el a szokásos időben megjelenő pénteki bejegyzésemet is!

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

kézműves technika újrahasznosítás sztori tervezés termékek újrahasznosított kézzel készült kézművesvásár