2022. dec 02.

Útifilmek, vágj hozzá jó képet!

írta: Sz. Barta Ágnes
Útifilmek, vágj hozzá jó képet!

Sok helyen jártam már és sok felvételt készítettem itt-ott-amott. Kedvenc városaim közé tartozik a stílusos Berlin, a barátságos Prága, az észvesztő Koppenhága, a varázslatos Krakkó, a lehengerlő Párizs, a szeles Dublin, a forró Rijeka, és nem utolsó sorban a kimeríthetetlen Róma.

parizs01.jpg

Ezek közül a városok közül csak néhány városról készítettem útifilmet. Ezekből a filmekből láthattok a fenti linken részleteket. Sajnos a Párizsi videóban Édith Piaf dal szerepel, így azt nem rakhattam fel az összevágott filmemben a YouTube-ra. A kész videó egyébként nem nyilvános. Leginkább csak engem láthattok majd rajta, ha valamilyen személy látható lesz, mert a családom személyiségi jogait tiszteletben tartom. 

madrid01.jpg

A felhasznált zenék főleg utcazenék, amit néhány utcazenész adott elő az egyes helyszíneken. A többi zene, főleg a helyszíneken felvett hangból van. Néhány snitt, vagy kép alá beraktam némi aláfestő zenét, az atmoszférahangokat is megtartva. A filmekben sok a humor, és a romantika. Sokat használom a pixilláció műfaját, de használok még egyéb animációt is egyik-másik filmben. Csodás helyeket mutatok be, helyi érdekességeket osztok meg, és éttermet is ajánlok. A Krakkói filmet úgy raktam össze, mint egy képeskönyvet. Csak fotóim voltak, és mégis, mintha rövid videókból állna a film. Remélem, tetszeni fognak nektek is a bemutatott városok a filmjeikből összevágott zanza alapján is, mint ahogy nekem tetszettek élőben.

krakko01.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

fotó film kép videó képek technika animáció élmény városkép montázs vágás üdvözlőlap városképek