2022. dec 15.

Limited Edition

írta: Sz. Barta Ágnes
Limited Edition

A limited edition magyarul azt jelenti, hogy korlátolt kiadás, tehát adott dologból csak meghatározott mennyiség létezik (és nem is lesz több). Ez a kifejezés csaknem minden termékünkre vonatkozik. Mi nem szeretjük a monotonitást, ezért nincs semmilyen holminkból sem túl sok.

vizilovas_polok.jpg

A szitázás egy sokszorosító grafikai eljárás, mégsincs két egyforma a pólóink között. Ez azért van, mert különböző színű és méretű pólókra nyomjuk rá a mintáinkat. Vannak többszínű mintáink is, amelyeket még inkább lehet variálni, és ha ez sem lenne elég, akkor még különböző színű batikfestékekkel is meg tudjuk bolondítani a pólóinkat. És, mint tudjuk, nincs két ugyanolyan batikolt póló. Legszívesebben különleges arany, vagy ezüst színű szitafestékeket használunk, de új kedvencünk lett a fluoreszkáló narancssárga és a foszforeszkáló zöld. Ezek is extrém megjelenést adnak egy pólónak, és természetesen a viselőjének. Az arany, ezüst színeket klasszikus mintákkal párosítjuk, míg a foszforeszkáló, fluoreszkáló festéket varázslatos lények ábrázolásához, mint például az unikornis.

Fa termékeink közül néhányból maximum kettőt-hármat készítettünk. Sok tárgyunk a készítése során annyira hozzánk nőtt, hogy nehéz lesz megválni tőlük. Vannak olyanok is, amelyeket elkészítettünk az egyik vásárra, de végül sosem jutott el oda, mert felmerült bennünk is az igény rá, és végül a saját konyhánkban kötött ki.

tricerotops-os_polo.jpg

Nagyon szeretünk alkotó tevékenységet végezni a férjemmel a műhelyben, a laborban és a számítógép előtt ülve is. Hobbink a fával való munka és a kézműves szitázás egyaránt. Szeretjük a kihívásokat az alkotás területén, ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig jobb és jobb termékünk készülhessen, kipróbálhassunk új technológiákat, festékeket, eszközöket. Ezzel egyszerűsíthetünk a munkafolyamatokon és a minőséget javítja. Igyekszünk mindig friss termékekkel előállni. Idén néhány kézműves vásáron be is mutattam a termékeinket. Vasárnap is készülök egyre, a Kiskert piac vásárára. Ez lesz az utolsó ebben az évben. Itt be lehet majd szerezni az egész családnak a kézműves ajándékokat a fa alá. Velem is találkozhat személyesen minden érdeklődő. Szívesen válaszolok a munkámmal kapcsolatban feltett kérdésekre is, és a termékeinkkel kapcsolatban is állok a vásárlók rendelkezésére. Remélem találkozunk! Az esemény linkjét itt találjátok!

https://www.facebook.com/events/5905554456141910/?active_tab=discussion

 vizilovas_taska.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Itt találjátok néhány idevágó videómat is!

A szitázásról láthatsz videót röviden, nagy vonalakban

és részletesebben.

Pólóimat mintáimmal itt láthatod.

Itt pedig a batikolásról olvashatsz!

 Ez a divattervezést kedvelőknek készített lejátszási listám.

 

 

Szólj hozzá

videó kézműves technika alkotás szitázás limited edition szitanyomás fából kézzel készült kézművesvásár szitaminta szitázott póló limitált szériás