2022. feb 25.

Unikornisos kincskereső játék, koprodukció a Funnylogic-kal

írta: Sz. Barta Ágnes
Unikornisos kincskereső játék, koprodukció a Funnylogic-kal

Álom-mentőakció

A Funnylogic nevű vállalkozással álltam össze erre az izgalmas munkára, amiben egy kincskereső játékhoz készítettem az illusztrációt. A Funnylogic tulajdonosát férjem kollégája révén ismertem meg. Anno a honlapommal kapcsolatban kértem ki a véleményét marketing szempontból. Néhány évvel később indította kincskereső játékokkal foglalkozó vállalkozását. A vállalkozásnak nem ez, a mostani bejegyzésemben tárgyalt játék volt az első kincskereső játéka, de ezen dolgoztunk először együtt. A belső tulajdonságainkban jól kiegészítjük egymást, ezért bíztunk az összefogás sikerében.

rsz_1plakat_unikornis.jpg

Mindkettőnk kislánya él hal az unikornisokért. Így adta magát, hogy unikornisos témában készítsük el a játékot. Egy kávézóban történő hosszas ötletelés után kezdődhetett az egyéni munka. Mindenki dolgozott a saját vállalt részén. Vázlatokat készítettem, amiket megmutattam Ildinek, a Funnylogic alapítójának. Kisebb- nagyobb csiszolgatások után közös nevezőre jutottunk a stílust illetően. A játékok kitalálásában is részt vettem, de ez első sorban az ő feladata volt, mint ahogyan természetesen a marketing is. Készültek egymás után a rajzok, kezdett összeállni a játékmenet. Az utolsó elfogadott rajzot követően elküldte nekem a véglegesnek szánt verziót átnézésre. Még egy-két apró dolog javítást igényelt, de aztán már késznek ítéltük a kincskeresőnket. Készült a plakát. Jöhetett a teszt közönség, azaz a saját gyerekeink, hogy kipróbáljuk hogy veszik a játékot a korosztályos gyerkőcök. Az enyémek tudták egy ideje, hogy ezen dolgozom és nagyon kíváncsiak voltak a végeredményre.

uni_pdf_plakat.jpg

A játékot meg lehet rendelni letölthető verzióban kedvezményes áron, és dobozban előre kinyomtatva, kivágva, kellékekkel valamivel drágábban. A játékkal együtt, először a Funnylogic életében, dekoráció is kapható. Mindenki pénztárcájához, kényelméhez szabottan választhat. Remélem legalább olyan jó lesz nektek játszani vele, mint ahogy nekünk volt a készítése!

rsz_box_mockup_uni.jpg

Az olvasóimnak 2022.03.06-áig 2000 Ft kedvezményt adok az alap letölthető pdf árából, amit így 4900 Ft-ért lehet megvásárolni neten keresztül. Használd az "Unikornis" kódot!

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes/

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com/ 

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

Szólj hozzá

játék kép videó rajz élmény doboz állatok tervezés festés dekoráció szivárvány kincskereső nyomtatás unikornis koprodukció kincskeresős játék