2023. ápr 14.

Mit? Miért? Hogyan?

írta: Sz. Barta Ágnes
Mit? Miért? Hogyan?

Tartalom gyártás

A gyerekek és az állatok mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben. A munkámban meg aztán tényleg minden róluk szól.

Mit?

Még nem is született gyermekem és már nagyon szerettem gyerekek közelében lenni. Táboroztatni, foglalkozásokat tartani nekik. Amióta saját gyermekem is van, a gyerekekkel való foglalkozás szeretete csak fokozódott. Készítettem gyermekeim inspirálta gyerekkönyvet, alkotós videókat és természetfilmeket. Olyan tartalmakat igyekeztem létrehozni, ami sokak számára érdekes és hasznos lehet.

Egyedi társasjátékfigurát készíthetsz könnyen otthon, újrahasznosított anyagokból. Kell hozzá néhány dobozkarton, néhány állatos rajz, színes ceruza és ragasztó. Az állatos rajzot kiszínezzük. A dobozkartont csíkokra vágjuk. Maximum 10 cm X 2 cm-es részt használunk egy picike rajzhoz. Ezt a kartont kettőbe hajtjuk és az egyik oldalára ráragasztjuk a kiszínezett állatos képet. Figyeljünk, hogy a lába kifelé álljon. A ragasztó száradása után már játszhatunk is vele.
#otthon #kézműves #csináld_magad

Sokat rajzolok, és képeket szerkesztek. Ugyanaz az állat megjelenhet gravírozott, vagy lézer vágott formában is valamilyen fa lakberendezési tárgyon, játékon, ékszeren, vagy akár szitázva egy ülőpárnán, pólón. A hangsúly a kis, kedves firkarajzokon van. Ezekkel a rajzokkal, vicces formába öntve próbálom megtalálni a hangot a közönségemmel.

Miért?

Mert gyerekkorom óta nagy csodálója vagyok az állatoknak. Elképesztő egy-egy állat színe, formája, gyorsasága, ereje, úszótudása... Vigyázni szeretnék rájuk, és megmutatni minden bájukat mindenkinek. Alkotásra ösztönözni gyereket, felnőttet egyaránt.

Hogyan?

Videóval, képpel, szöveggel.
Az elsőre főként YouTube csatornám ad lehetőséget, illetve újdonsült Tiktok oldalam, ami még nagyon "zöld". ;)  Instagram, Pinterest, Facebook oldalam a képes részekhez van, a szövegeshez pedig a blogom a legjobb példa. Ahol jelen vagyok élek a formai lehetőségekkel. A tartalom hasonló, a megfogalmazás a formai követelményeknek megfelelő. Ki kell élvezni egy-egy felület előnyeit. A használt betűtípusok, a színek tükrözzék a személyiséged, ne legyen ilyen is olyan is! Nekem sikerült? Nézzétek meg az oldalaimat és a csatornáimat, és írjatok nekem nyugodtan, ha valamilyen kérdésetek, észrevételetek van!

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk két hét múlva péntek 11 órakor! 

Addig ezeken a csatornákon is megtalálhatsz! Kövess, és elsőként értesülsz az új tartalmakról! Ha tetszett a bejegyzés like-old, oszd meg, mentsd el, írj kommentet! Szia! 

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

ha rendelnél az általam készített kézműves termékekből

https://erdeibazar.hu/sellers/barta-creative-studio/products

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

média fotó tartalom film kép könyv képek grafika oldal állatok social media