2022. okt 14.

Kézműves vállalkozás 02.

írta: Sz. Barta Ágnes
Kézműves vállalkozás 02.

Csatornák és lehetőségek

kezmuves_vasaron.jpg

2019 őszén kezdtem el a kézműves vállalkozásomat adószámos magánszemélyként. Sok mindent csinálok, de főleg logókat, videókat készítek megrendelésre, kézműves szitázással foglalkozom és barkácsolok. Emellett persze írom a blogomat -ami lassan a 200. részhez közelít-, elkészítettem, megújítottam, és azóta is pofozgatom a honlapomat férjem segítségével, posztokat készítek két különböző Facebook oldalra, és egy Instagram oldalra. Sikereket értem el YouTube csatornámon is, ahol sokan nézik/nézték meg egyes videóimat. Azóta már készítettem még egy csatornát, ahova Shorts-okat töltök fel. Jelen vagyok a Pinterest-en, és a Vegyélhazait-on is van oldalam. A Pólómánián pedig néhány mintámat árusítják különböző termékeken. A Funny Logic-kal közös munkával megalkottuk az "Álom-mentőakció – Unikornis kaland" és a "Az elszabadult ménes – Lovas kaland" kincskereső játékainkat, amelyekben azóta örömét lelheti minden kis és nagy gyermekes család. Donably oldalam pedig azért született, hogy aki teheti, és szeretne támogathasson engem anyagilag is. Külön-külön már írtam ezekről az oldalakról is előző bejegyzéseimben. A linkekre kattintva megtalálod a részletesebb cikkeket.

tabor.jpg

Ezek mellett nyári táborokat tartok, ha tehetem, és kézműves vásárokon jelenek meg. Lehet, hogy még a könyvkiadásra is rászánom magam. Nem könnyű dolog a kézműves vállalkozás, mert mindig tettre késznek kell lenni, keresni a lehetőségeket képezni magunkat. Sok esetben a család is bevonódik a munkámba, van hogy késő estig dolgozunk valamin. Kitartónak kell lenni és jó, ha van egy támogató család a hátunk mögött, mert aki kézműves vállalkozást akar nyitni nagy fába vágja a fejszéjét.

Ősszel voltam a deMarkt-on, és a Karácsony közeledtével még több vásáron tervezek részt venni. Kövessétek nyomon a csatornáimat, és találkozzunk az egyik helyen!

Alább láthatjátok az oldalaimat és csatornáimat, böngésszétek őket kedvetekre.

Honlapbartacreativesstudio.jpg

Instagraminstagram.jpg

Facebookbartamuhely_facebook.jpg

Facebookbartacreativestudio_facebook.jpg

YouTubeyoutube.jpg

YouTubemasik_youtube.jpg

Pinterestpinterest.jpg

PólóMániapolomania.jpg

Vegyél hazaitvegyelhazait.jpg

Donablydonably.jpg

Ezzel a mai témám végéhez értem. Találkozunk jövőhét péntek 11 órakor! Addig ezeken a csatornákon is megtalálhattok! Sziasztok!

https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

https://www.instagram.com/bartacreativestudio

https://www.facebook.com/bARTamuhely​

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

https://www.bartacreativestudio.com

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

https://www.youtube.com/channel/UCMYeOdB0QyaATysRCunOMWg

ha rendelnél a pólóboltomból...

https://pm111991.polomania.hu/termekek

https://www.vegyelhazait.hu/bolt/bartacreativestudio-2574

és ha támogatni szeretnél...

https://www.donably.com/barta-creative-studio

 

Szólj hozzá

fotó film könyv videó kézműves képek vásár kiállítás alkotás grafika honlap termékek pólóbolt Facebook Instagram Pinterest kézművesvásár Donably Vegyél hazait Pólómánia